Wil je graag meedoen met FlowerPower op de Vlagheide dan kan dit op meerdere manieren.

  1. ZELFSTANDIG DEELNEMEN: Je schrijft je in en haalt één of meerdere basispakketjes op en laat je fantasie de vrije loop. Met als basis afval en reststoffen maak je een prachtige creatie die enkele weken in de buitenlucht kan staan. Hoe je dat doet is aan jou. We hopen wel dat je wat kleur meebrengt én dat je bloem sterk is. Zorg dat de bloemkroon goed bevestigd is (kurk) en dat hij bestand is tegen weer en wind.
  2. MEEDOEN AAN EEN WORKSHOP: Er worden regelmatig workshops gegeven. Data en locaties worden meestal gecommuniceerd via onze Facebookpagina FlowerPower op de Vlagheide. Onderstaand een link naar de workshops van Phoenix alwaar je ook in kunt schrijven. ->
    https://www.phoenixcultuur.nl/nieuws/workshop-flowerpower-75-jaar-herdenking
  3. SAMENWERKEN OP LOCATIES: Diverse locaties wordt gewerkt aan bloemen van FlowerPower op de Vlagheide zoals bijv. het handwerkclubje van Diny bij het Pieter Brueghelhuis. Dit clubje komt op dinsdag- en donderdagmiddag bijeen van 13:30 – 16:00 uur. Iedereen kan binnenlopen en werken aan eigen haak- of breiwerk en bijvoorbeeld bloemen haken. Deelname is gratis. Koffie/thee is op basis van vrijwillige bijdrage. Maar ook in het Gasthuis te Schijndel kun je bloemen maken of bij Atelier Bijzonder Ontmoeten eveneens in het Pieter Brueghelhuis. Atelier Bijzonder Ontmoeten is met name voor mensen met geheugenproblemen en/of auditieve/visuele problemen en hun mantelzorgers.
  4. ZELF GROEP MAKEN EN/OF WORKSHOPS GEVEN: Heb je belangstelling om zelf met een groep aan de slag te gaan dan vinden wij dat heel fijn. Voor meer dan 20 stelen kun je terecht bij Carin Simons. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 0612546689.

Het maakt ons niet uit hoe je meedoet, ALS je maar meedoet en laat zien dat je vrijheid waardeert.

Bedankt namens alle soldaten die vochten voor jouw vrijheid!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt